Smådyr

Vår smådyrklinikk er godt utstyrt. Vi har to undersøkelsesrom, eget kirurgirom, røntgenrom og et eget rom for oppstalling av pasienter før behandling og til overvåkning/oppvåkning etter operasjon. 

Vi tilbyr røntgen, ultralyd, tannbehandling, indremedisinske utredninger, hud- og kløeutredninger, reproduksjon; inseminering/drektighetsundersøkelse/fødselshjelp og polikliniske tjenester som vaksiner, id-merking, passutstedelse, kloklipp etc. Vi utfører det meste innen bløtvevskirurgi og har et godt samarbeid med større klinikker i mjøsområdet for henvisning av ortopedikasus og ved andre kasus vi mener trenger mer spesialiserte tjenester.

Vi har et ønske om å gi et godt helsetilbud av høy kvalitet til ditt kjæledyr. Vi har fokus på etterutdanning, moderne utstyr og gode interne rutiner. Det er viktig for oss at både pasient og eiere føler at de blir tatt godt vare på. God kommunikasjon mellom oss og eier ser vi som en forutsetning for å kunne yte best mulig behandling.

Smådyr som skal til undersøkelse og behandling kan etter avtale leveres på morgenen før jobb og hentes på ettermiddagen.

All behandling foregår mot kontant betaling med betalingskort eller kontanter. Ønsker du faktura må det avtales på forhånd.

Vår klinikk er åpen for timebestilling alle dager mellom 08.30 og 15.00  61276514

Det er drop-in hver mandag og torsdag mellom 18.00 og 20.00. 

Vi har døgnvakt og ved behov for akutt hjelp utenom våre åpningstider ring 61276514

Utskrift E-post

Stav Veterinærsenter | Kongsvegen 1642, 2635 TRETTEN | Telefon 61 27 65 14 | org.nr  879632242

admin Mobile