Smådyr

Vår smådyrklinikk er godt utstyrt. Vi har to undersøkelsesrom, eget kirurgirom, røntgenrom og et eget rom for oppstalling av pasienter før behandling og til overvåkning/oppvåkning etter operasjon. 

Vi tilbyr røntgen, ultralyd, tannbehandling, indremedisinske utredninger, hud- og kløeutredninger, reproduksjon; inseminering/drektighetsundersøkelse/fødselshjelp og polikliniske tjenester som vaksiner, id-merking, passutstedelse, kloklipp etc. Vi utfører det meste innen bløtvevskirurgi og har et godt samarbeid med større klinikker i mjøsområdet for henvisning av ortopedikasus og ved andre kasus vi mener trenger mer spesialiserte tjenester.

Les mer …

Utskrift E-post

Produksjonsdyr

eilivStav Veterinærsenter kjører ambulatorisk praksis i Øyer kommune, Fåberg og Sør-Fåvang. Vi behandler sykdom og skader hos storfe, sau, geit og gris. I tillegg driver vi med drektighetsdiagnostikk, seksuell helsekontroll, avhorning, kastrering, vaksinering, helseattest, inseminering osv.
Vi tilbyr forebyggende helsearbeid og besetningsutredninger for storfe og svin innen ulike tema, med vekt på sykdomstiltak, dyrevelferd og økonomi.
Dette kan gjøres i samarbeid med rådgivingstjenesten og helsetjenesten sentralt.

Vi har vaktordning 24 timer i døgnet for akutt hjelp.

Vakt telefon: 61276514

Innringingstid for besøk samme dag: KL 8.00-kl 10.00

Utskrift E-post

Hest

tor hest smallStav Veterinærsenter tar i mot hester til undersøkelse og behandling.

I tillegg har vi ambulatorisk praksis og døgnvakt. For optimal behandling ønsker vi at flest mulig tar med seg hestene sine til oss. Da har vi trygge og gode arbeidsforhold, tilgang til utstyr på klinikken og områdets fasiliteter.

Vi har hesterom med behandlingsboks, røntgen, ultralyd og tannbehandlingsutstyr.

Les mer …

Utskrift E-post

Butikk

IMG 1741 smVåre produkter er primært rettet mot hund og katt, men vi har også en del til hest.
God veiledning vektlegges. I samarbeid med våre dyrepleiere og veterinærer kan du få hjelp til å finne akkurat det rette fôret til ditt kjæledyr.

Butikken er åpen:

Mandag-fredag fra kl.08.00-15.00

Kveldsåpent mandag og torsdag 18.00-20.00

 

Les mer …

Utskrift E-post

Stav Veterinærsenter | Kongsvegen 1642, 2635 TRETTEN | Telefon 61 27 65 14 | org.nr  879632242

admin Mobile