Tor Formo

Tor Formo small

Veterinær, daglig leder

 Tor er utdannet ved Norges Veterinærhøgskole i 1995.

Tor startet i produksjonsdyrpraksis i Øyer og Ringebu i 1996 og var med og stiftet forløperen til Stav Veterinærsenter sammen med Eiliv i 1998. I tillegg til å være daglig leder, jobber han innen hest, smådyr og produksjonsdyr. Hans største interessefelt er hestepraksis som han også har flere etterutdanningskurs innen, som feks tannbehandling, halthetsutredning og reproduksjon. Han har også flere etterutdanningskurs innen smådyr og produksjonsdyr. Tor er med i vakta.

Utskrift E-post

 • Smådyr

  Vår smådyrklinikk er godt utstyrt. Vi har to undersøkelsesrom, eget kirurgirom, røntgenrom og et eget rom for oppstalling av pasienter før behandling og til overvåkning/oppvåkning etter operasjon. 

  Vi tilbyr røntgen, ultralyd, tannbehandling, indremedisinske utredninger, hud- og kløeutredninger, reproduksjon; inseminering/drektighetsundersøkelse/fødselshjelp og polikliniske tjenester som vaksiner, id-merking, passutstedelse, kloklipp etc. Vi utfører det meste innen bløtvevskirurgi og har et godt samarbeid med større klinikker i mjøsområdet for henvisning av ortopedikasus og ved andre kasus vi mener trenger mer spesialiserte tjenester.

  Les mer ...

 • Produksjonsdyr

  eilivStav Veterinærsenter kjører ambulatorisk praksis i Øyer kommune, Fåberg og Sør-Fåvang. Vi behandler sykdom og skader hos storfe, sau, geit og gris. I tillegg driver vi med drektighetsdiagnostikk, seksuell helsekontroll, avhorning, kastrering, vaksinering, helseattest, inseminering osv.
  Vi tilbyr forebyggende helsearbeid og besetningsutredninger for storfe og svin innen ulike tema, med vekt på sykdomstiltak, dyrevelferd og økonomi.
  Dette kan gjøres i samarbeid med rådgivingstjenesten og helsetjenesten sentralt.

  Vi har vaktordning 24 timer i døgnet for akutt hjelp.

  Vakt telefon: 61276514

  Innringingstid for besøk samme dag: KL 8.00-kl 10.00

  Les mer ...

 • Hest

  tor hest smallStav Veterinærsenter tar i mot hester til undersøkelse og behandling.

  I tillegg har vi ambulatorisk praksis og døgnvakt. For optimal behandling ønsker vi at flest mulig tar med seg hestene sine til oss. Da har vi trygge og gode arbeidsforhold, tilgang til utstyr på klinikken og områdets fasiliteter.

  Vi har hesterom med behandlingsboks, røntgen, ultralyd og tannbehandlingsutstyr.

  Les mer ...

 • Pelsstell av hund og katt

  Vi utfører desverre ikke pelsstell på hund og katt lenger pga tidsmangel.

  Les mer ...

 • Butikk

  IMG 1741 smVåre produkter er primært rettet mot hund og katt, men vi har også en del til hest.
  God veiledning vektlegges. I samarbeid med våre dyrepleiere og veterinærer kan du få hjelp til å finne akkurat det rette fôret til ditt kjæledyr.

  Butikken er åpen:

  Mandag-fredag fra kl.08.00-15.00

  Kveldsåpent mandag og torsdag 18.00-20.00

   

  Les mer ...

Stav Veterinærsenter | Kongsvegen 1642, 2635 TRETTEN | Telefon 61 27 65 14 | org.nr  879632242

admin Mobile