Tor Formo

Tor Formo small

Veterinær, daglig leder

 Tor er utdannet ved Norges Veterinærhøgskole i 1995.

Tor startet i produksjonsdyrpraksis i Øyer og Ringebu i 1996 og var med og stiftet forløperen til Stav Veterinærsenter sammen med Eiliv i 1998. I tillegg til å være daglig leder, jobber han innen hest, smådyr og produksjonsdyr. Hans største interessefelt er hestepraksis som han også har flere etterutdanningskurs innen, som feks tannbehandling, halthetsutredning og reproduksjon. Han har også flere etterutdanningskurs innen smådyr og produksjonsdyr. Tor er med i vakta.

Utskrift E-post

Eiliv Kummen

Eiliv Kummen small

Veterinær

Eiliv er utdannet ved Norges Veterinærhøgskole i 1982.

Han gikk da inn i samarbeidspraksis på Tretten, og i 1983 startet han Tretten Smådyrklinikk. Eiliv er allmenpraktiker og jobber med alle dyreslag. Reproduksjon og besetningsutredninger har vært viktige arbeidsfelt. Initiativtager til etableringen av Veterinærvakta Tretten AS i 1998 og omorganisering til Stav Veterinærsenter AS i 2009.

Eiliv er også ansatt i avlsorganisasjonen GENO. Han bruker mye tid som tillitsvalgt i organisasjonslivet. Eiliv er med i vakta.

Utskrift E-post

Hallstein Holen

Hallstein Holen

Veterinær

Hallstein er utdannet ved Norges Veterinærhøgskole i 2005.

Han startet sin praksis hos daværende Veterinærvakta Tretten AS. Hallstein er nå mest inne på smådyrklinikken, men jobber også med produksjonsdyr og hest. Hallstein har flere etterutdanningskurs innen smådyr og produksjonsdyr. Han har også en stilling i avlsorganisasjonen GENO. Hallstein er med i vakta.

 

 

Utskrift E-post

Guro Sørbu Mølmen

Guro Sorbu Momen small

Veterinær

Guro er utdannet ved Norges Veterinærhøgskole våren 2001.

Hun startet sin praksis hos daværende Veterinærvakta Tretten AS i 2001. Guro er en allmenpraktiserende veterinær som jobber mest med produksjonsdyr. Hun er også helsetjenesteveterinær. Hun har deltatt på flere etterutdanningskurs innen smådyr og produksjonsdyr. Guro deltar i vakta.

 

 

Utskrift E-post

Benedicte Lura Helljesen

Helljesen aug2017 0161 previewVETERINÆR

Benedicte studerte ved Wroclaw University of Environmental and Life Sciences i Polen og var ferdig utdannet januar 2016.
Benedicte har etter studiet jobbet med produksjonsdyr i Harstad og avtjent ett år med verneplikt som veterinær i Forsvaret. Hun startet hos oss i september 2017 og skal jobbe som almenpraktiserende veterinær. Benedicte blir å se både på klinikken og ute på gårdene. Hun deltar også i vakta.

Utskrift E-post

Beate Letrud

Beate Letrud

 Autorisert Dyrepleier, Sertifisert fysioterapeut og rehabiliteringsterapaut for hund

Beate er utdannet ved Norges Veterinærhøgskole, dyrepleierutdanningen i 1999.

Hun har gått på Groruddalens 1-årige instruktørskole, NKK trinn 1 og NKK trinn 2 Bruks. Beate har også etterutdannet seg til Fysioterapeut og rehabiliteringsterapeut for hund. Hun har vært ansatt på Stav Veterinærsenter siden 2011. Beate betjener resepsjonen og har ansvaret for butikken på Veterinærsenteret. Hun har jobbet mange år som rideinstruktør og driver aktivt med dressurridning. Beate har adferd og adferdsproblemer på hund som interessefelt.

 

Utskrift E-post

Runi Teodora Rogne

runi tAutorisert dyrepleier

Runi er  utdannet dyrepleier  ved Veterinærhøgskolen NMBU i Oslo våren 2017.

Hun har jobbet hos oss siden våren 2017. 


Hun jobber deltid og i ferier her på Stav Veterinærsenter.

Utskrift E-post

Birgit Skogen

Dyrepleierassistentbirgit

Birgit jobber hver mandagskveld  og i ferier på Stav Veterinærsenter.

Til daglig går hun på Vinstra videregående skole.

Hun har jobbet her siden høsten 2016 og har interesse både innen hest og hund.

Utskrift E-post

 • Smådyr

  Vår smådyrklinikk er godt utstyrt. Vi har to undersøkelsesrom, eget kirurgirom, røntgenrom og et eget rom for oppstalling av pasienter før behandling og til overvåkning/oppvåkning etter operasjon. 

  Vi tilbyr røntgen, ultralyd, tannbehandling, indremedisinske utredninger, hud- og kløeutredninger, reproduksjon; inseminering/drektighetsundersøkelse/fødselshjelp og polikliniske tjenester som vaksiner, id-merking, passutstedelse, kloklipp etc. Vi utfører det meste innen bløtvevskirurgi og har et godt samarbeid med større klinikker i mjøsområdet for henvisning av ortopedikasus og ved andre kasus vi mener trenger mer spesialiserte tjenester.

  Les mer ...

 • Produksjonsdyr

  eilivStav Veterinærsenter kjører ambulatorisk praksis i Øyer kommune, Fåberg og Sør-Fåvang. Vi behandler sykdom og skader hos storfe, sau, geit og gris. I tillegg driver vi med drektighetsdiagnostikk, seksuell helsekontroll, avhorning, kastrering, vaksinering, helseattest, inseminering osv.
  Vi tilbyr forebyggende helsearbeid og besetningsutredninger for storfe og svin innen ulike tema, med vekt på sykdomstiltak, dyrevelferd og økonomi.
  Dette kan gjøres i samarbeid med rådgivingstjenesten og helsetjenesten sentralt.

  Vi har vaktordning 24 timer i døgnet for akutt hjelp.

  Vakt telefon: 61276514

  Innringingstid for besøk samme dag: KL 8.00-kl 10.00

  Les mer ...

 • Hest

  tor hest smallStav Veterinærsenter tar i mot hester til undersøkelse og behandling.

  I tillegg har vi ambulatorisk praksis og døgnvakt. For optimal behandling ønsker vi at flest mulig tar med seg hestene sine til oss. Da har vi trygge og gode arbeidsforhold, tilgang til utstyr på klinikken og områdets fasiliteter.

  Vi har hesterom med behandlingsboks, røntgen, ultralyd og tannbehandlingsutstyr.

  Les mer ...

 • Pelsstell av hund og katt

  Vi utfører desverre ikke pelsstell på hund og katt lenger pga tidsmangel.

  Les mer ...

 • Butikk

  IMG 1741 smVåre produkter er primært rettet mot hund og katt, men vi har også en del til hest.
  God veiledning vektlegges. I samarbeid med våre dyrepleiere og veterinærer kan du få hjelp til å finne akkurat det rette fôret til ditt kjæledyr.

  Butikken er åpen:

  Mandag-fredag fra kl.08.00-15.00

  Kveldsåpent mandag og torsdag 18.00-20.00

   

  Les mer ...

Stav Veterinærsenter | Kongsvegen 1642, 2635 TRETTEN | Telefon 61 27 65 14 | org.nr  879632242

admin Mobile